Merken die mij steunen

IMG-20141101-WA0004_resized

Royal_AsscherDe naam Royal Asscher® is synoniem voor ’s werelds mooiste diamanten.
Al 158 jaar een familie bedrijf dat nu wordt geleid door de 5e en 6e generatie. Een trendzettende dynastie met maar één doel voor ogen: de mooiste, meest bijzondere diamanten en juwelen te fabriceren voor hun uiteindelijke klanten.

 

Aschaap logo 2l 125 jaar weet de liefhebber van bijzondere juwelen en horloges zijn weg te vinden naar Schaap en Citroen.
Hoewel Schaap en Citroen inmiddels tot de oudste juweliershuizen ter wereld behoort, is het bedrijf dynamisch en modern, en vertegenwoordigt het als geen ander de hedendaagse mode in juwelen, horloges en luxe accessoires.


hanwag

Sinds 1921 produceert HANWAG – genoemd naar de grondlegger van de firma Hans Wagner – in Vierkirchen, vlak bij München, berg-en trekkingschoenen van de hoogste kwaliteit. Tot op de dag van vandaag vervullen wij een leidende rol in de productie van diverse typen kwalitatief hoogstaande schoenen voor Outdoor-enthousiastelingen. Traditioneel handwerk gecombineerd met een goed ontwikkelde know-how en continue innovatie en passie vormen het fundament van onze omvanrijke collectie.

 

logo

Al meer dan zeventig jaar staat Lenco synoniem voor Zwitserse precisie op het gebied van Hi-Fi en consumentenelektronica. Het hoofdkantoor van Lenco is gevestigd in Venlo. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in diverse landen en werelddelen. Lenco fabriceert en distribueert een compleet assortiment consumenten-elektronica producten, waaronder platenspelers, draadloze hi-fi multiroom speakers voor tablets en sportcamera’s. Alle producten van het kwaliteitsmerk kenmerken zich door een innovatief design, gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding.

EllenhoogklimmenaardaaroEllen Hoog. Beste WK hockeyster van 2014 steunt mij in de campagne Klimmenaardaaro. Zij stelt dan ook een hockeystick ter besschiking om te veilen. Deze hockeystick heeft zij gebruikt tijdens het EK en zijn vele goals mee gemaakt.

 

 

Ossew-AmsterdammertjeAmsterdammertje. Het verhaal van ossenworst: in de 17e eeuw werden op grote schaal ossen geïmporteerd vanuit Duitsland en Denemarken naar Amsterdam.
De specerijen, zoals peper, kruidnagel en nootmuskaat kwamen uit Nederlands Indië. Het Amsterdamse familiebedrijf Canter bouwt voort op deze traditie. De ossenworst laat u genieten van authentieke A`damse ambacht!

carl denig1Carl Denig is al 100 jaar de outdoor specialist in Nederland. Ervaring en passie is waar wij voor staan. We voeren grote bekende merken maar altijd met dezelfde reden: het moet aansluiten bij onze visie.
Loop gerust eens binnen bij de winkel in Amsterdam (tegenover Rijksmuseum) of Nieuwegein.

imagesEchte Yoga. Voor iedereen. Op elk niveau.
DELIGHT YOGA is een yoga school – in het hart van Amsterdam – waar je zelf de balans tussen inspanning en ontspanning bepaalt.

kurio logoKD Interactive is opgericht met als specifiek doel het incorporeren van nieuwe studietechnologieën en het beter begrijpen van de jeugd. KD Interactive bracht zijn innovatief en succesvol assortiment van Kurio producten in 2012 in de handel, deze werden opgevolgd door de Kurio S en nu zijn we trots de Kurio TAB en Kurio Phone aan de familie toe te mogen voegen!

ijscuypjeIJscuypje is geen dertien in een dozijn, maar gewoon twaalf. Twaalf ijswinkels met allemaal hetzelfde ijs, maar allemaal met een andere winkel in een andere buurt.

Knijn bowlingKnijn Bowling is al jaren een begrip in Amsterdam. Voor een gezellig avondje bowlen moet je hier zijn! Of dit nou met of zonder disco lampen is.
Daarnaast kan je er ook uitstekend eten en geven ze één keer in de twee maanden een leuk feest!

 

 

Jabra
Jabra staat voor kwaliteit en design en dat voor een uitstekende prijs/kwaliteit. Nu kan je overal jouw muziek luisteren vanuit een luidspreker waar je maar wilt!

 

 

loenatix

Alle prints van het merk Loenatix zijn zelf ontworpen en bedacht door onze medewerkers en worden gezeefdrukt in onze drukkerij. Loenatix is een sociale firma opgericht in 2003, bestaande uit een zeefdrukkerij, T-shirtmerk en een winkel. Er wordt gewerkt met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Oa mensen met psychische of lichamelijke beperking.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s